Reizen op maat Chili

Riksja Argentinië & Chili

Een reis die compleet toegespitst is op jouw wensen: dat krijg je bij Riksja Argentinië & Chili. Wil je wijntjes proeven in Santiago de Chile, per huurauto slingeren door het vulkaanlandschap of liever hiken door Torres del Paine? Het kan allemaal en nog veel meer. Vertel ons wat je wilt doen en wij puzzelen de beste route voor je aan elkaar. We zijn zelf in Chili geweest en adviseren je graag.

Evaneos

Bij Evaneos creëert u de Chili-reis van uw dromen en wordt u daarbij begeleid door een reisagent ter plaatse. Hoe dat werkt? Evaneos heeft een groot netwerk opgebouwd en kan u daardoor snel in contact brengen met een specialist van een lokaal reisbureau in Chili. Deze agent ontvangt uw aanvraag en stelt in overleg met u een reis samen die voldoet aan al uw verwachtingen. 

Travelnauts

Bruisende steden bezoeken, ronddwalen in het Lauca National Park, het maanlandschap van Valle de Luna bewonderen en pinguïns, zeeleeuwen, dolfijnen en wellicht walvissen spotten! Travelnauts stelt uw ideale gezinsreis geheel op maat samen. Hierbij houden we ook rekening met de wensen van uw kinderen.

Djoser

Djoser biedt groepen van tien reizigers of meer de mogelijkheid om hun rondreis door Chili helemaal zelf samen te stellen. Jullie bepalen welke regio’s je bezoekt, welke bergen je beklimt en in welke hotels je na een lange dag op bed ploft. Djoser voorziet je van advies en zorgt ervoor dat je vakantie naar Chili van begin tot eind perfect geregeld is.

NBBS Reizen

NBBS Reizen is gespecialiseerd in reizen op maat. In Chili heeft u de keuze uit individuele reizen en fly drives, reizen in internationaal gezelschap en bouwstenen, waarbij u overnacht in karakteristieke hotels. Ook combinaties met Argentinië en cruises vanuit Punta Arenas behoren tot ons aanbod. Stelt u liever zelf uw reis samen? Wij maken graag een offerte op maat.

Tico Reizen

Al vele jaren organiseert Tico Reizen als Latijns-Amerika specialist prachtige en unieke individuele reizen op maat door Chili. Door onze diepgewortelde kennis en ongekende passie voor reizen, kunnen wij u uitstekend adviseren. Samen met u stellen wij graag uw ideale reis door Chili samen. Zo ontstaat een unieke reis! Tico biedt u een andere kijk op Chili: wij kennen dé plekjes!

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Marion, onze reisspecialist die in Chili woont. Samen met haar stel je je Chili reis samen, helemaal afgestemd op je persoonlijke wensen. Marion kent Chili door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een originele ervaring. 

Condor Travels

De Atacama woestijn, Torres del Paine en Patagonië: Dit zijn maar drie van de vele highlights die Chili rijk is! Met al deze highlights is het best lastig kiezen. De specialisten van Condor Travels helpen je graag bij het samenstellen van een reis op maat. Op deze manier zie jij de hoogtepunten van Chili die op jouw droomlijstje staan!

Vamonos Travels

Chili is een smal land, maar bijna onvoorstelbaar lang: bijna vijfduizend kilometer! Hierdoor is het landschap zeer gevarieerd. Ons aanbod aan individuele rondreizen geeft een gevarieerd beeld van de hoogtepunten van dit prachtige land. Daarnaast stellen we ook rondreizen geheel op maat samen.

Van Verre Reizen

Door de verscheidenheid en diversiteit aan bezienswaardigheden in Chili is een reis op maat ideaal. Je bepaalt dan zelf of je bijvoorbeeld langer in Patagonië wilt verblijven of misschien wil je wel de bijzondere selfdrive maken in het Torres del Paine National Park.  Of ga slapen in een wijnvat in Valparaíso. Maak je reis verder op maat met onze bouwstenen en excursies. Zo bouwen we samen aan jouw Chili-reis.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Paraguay kenner
Reis van de maand
Peru & de Inca's - va € 2449
Peru & de Inca's

18-daagse groepsrondreis Peru

  • Tocht door en verblijf in de Heilige Inca vallei
  • Bezoek aan Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Brazilië kenner