Like ons op Facebook

Reizen op maat Chili

Argentinië & Chili online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren. Met Argentinië & Chili online slaap je in de sfeer van Chili en Argentinië, zoals in een wijnbodega of berghut tussen de gletsjers. Vliegen wissel je af met bus- en bootreizen en je dagen zijn afwisselend actief en ontspannen. Voor advies kun je bij onze ervaren Argentinië & Chili specialisten terecht.

Tenzing Travel Latin America

Een reis naar Chili die volledig is afgestemd op uw wensen? Bij Tenzing Travel Latin America kan het. Geef uw wensen door aan onze reisspecialisten en zij verzorgen uw reis op maat. U bent in goede handen, want Tenzing Travel is tijdens de Vakantie Awards 2017 uitgeroepen tot 'Beste Specialist in Verre Reizen'. Tevens zijn wij lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

Djoser

Djoser biedt groepen van tien reizigers of meer de mogelijkheid om hun rondreis door Chili helemaal zelf samen te stellen. Jullie bepalen welke regio’s je bezoekt, welke bergen je beklimt en in welke hotels je na een lange dag op bed ploft. Djoser voorziet je van advies en zorgt ervoor dat je vakantie naar Chili van begin tot eind perfect geregeld is.

NBBS Reizen

NBBS Reizen is gespecialiseerd in reizen op maat. In Chili heeft u de keuze uit individuele reizen en fly drives, reizen in internationaal gezelschap en bouwstenen, waarbij u overnacht in karakteristieke hotels. Ook combinaties met Argentinië en cruises vanuit Punta Arenas behoren tot ons aanbod. Stelt u liever zelf uw reis samen? Wij maken graag een offerte op maat. ‘Maatwerk in verre reizen' is onze specialiteit. Sinds 1927!

Condor Travels

De Atacama woestijn, Torres del Paine en Patagonië: Dit zijn maar drie van de vele highlights die Chili rijk is! Met al deze highlights is het best lastig kiezen. De specialisten van Condor Travels helpen je graag bij het samenstellen van een reis op maat. Op deze manier zie jij de hoogtepunten van Chili die op jouw droomlijstje staan!

Evaneos

Bij Evaneos creëert u de Chili-reis van uw dromen en wordt u daarbij begeleid door een reisagent ter plaatse. Hoe dat werkt? Evaneos heeft een groot netwerk opgebouwd en kan u daardoor snel in contact brengen met een specialist van een lokaal reisbureau in Chili. Deze agent ontvangt uw aanvraag en stelt in overleg met u een reis samen die voldoet aan al uw verwachtingen. 

Tico Reizen

Al vele jaren organiseert Tico Reizen als Latijns-Amerika specialist prachtige en unieke individuele reizen op maat door Chili. Door onze diepgewortelde kennis, jarenlange ervaring en ongekende passie voor reizen, kunnen wij u uitstekend adviseren. Samen met u stellen wij graag uw ideale reis door Chili samen. Zo ontstaat een unieke reis, gebaseerd op uw specifieke wensen en voorkeuren. Tico biedt u een andere kijk op Chili: wij kennen dé plekjes!

Vamonos Travels

Chili is een smal land, maar bijna onvoorstelbaar lang: bijna vijfduizend kilometer! Hierdoor is het landschap zeer gevarieerd. Ons aanbod aan individuele rondreizen geeft een gevarieerd beeld van de hoogtepunten van dit prachtige land. Daarnaast stellen we ook rondreizen geheel op maat samen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Paraguay kenner
Reis van de maand
18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's - va € 2399
18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's

Peru, wereldberoemd om Machu Picchu maar dit is lang niet alles wat Peru u te bieden heeft

  • Ontdek de overweldigende natuur met de karakteristieke Andesdorpjes, woestijnen, lama's en zeeleeuwen
  • Verken de heilige Inca Vallei!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bolivia kenner