Like ons op Facebook

Reizen op maat Chili

Riksja Argentinië & Chili

Een reis die compleet toegespitst is op jouw wensen: dat krijg je bij Riksja Argentinië & Chili. Wil je wijntjes proeven in Santiago de Chile, per huurauto slingeren door het vulkaanlandschap of liever hiken door Torres del Paine? Het kan allemaal en nog veel meer. Vertel ons wat je wilt doen en wij puzzelen de beste route voor je aan elkaar. We zijn zelf in Chili geweest en adviseren je graag.

Tenzing Travel Latin America

Een reis naar Chili die volledig is afgestemd op uw wensen? Bij Tenzing Travel Latin America kan het. Geef uw wensen door aan onze reisspecialisten en zij verzorgen uw reis op maat. U bent in goede handen, want Tenzing Travel is tijdens de Vakantie Awards 2017 uitgeroepen tot 'Beste Specialist in Verre Reizen'. Tevens zijn wij lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

Djoser

Djoser biedt groepen van tien reizigers of meer de mogelijkheid om hun rondreis door Chili helemaal zelf samen te stellen. Jullie bepalen welke regio’s je bezoekt, welke bergen je beklimt en in welke hotels je na een lange dag op bed ploft. Djoser voorziet je van advies en zorgt ervoor dat je vakantie naar Chili van begin tot eind perfect geregeld is.

NBBS Reizen

NBBS Reizen is gespecialiseerd in reizen op maat. In Chili heeft u de keuze uit individuele reizen en fly drives, reizen in internationaal gezelschap en bouwstenen, waarbij u overnacht in karakteristieke hotels. Ook combinaties met Argentinië en cruises vanuit Punta Arenas behoren tot ons aanbod. Stelt u liever zelf uw reis samen? Wij maken graag een offerte op maat.

Pure Latin America

De afgelopen jaren hebben wij vele bijzondere reizen georganiseerd naar Chili. Het land kenmerkt zich door vele natuurlijke hoogtepunten, van de wereldstad Santiago, naar de Atacama woestijn, van het Merengebied tot aan Torres del Paine, het mooiste wandelgebied ter wereld. Ons streven is om u deelgenoot te maken van deze hoogtepunten, zodat u huiswaarts keert met een blijvende herinnering.

Tico Reizen

Al vele jaren organiseert Tico Reizen als Latijns-Amerika specialist prachtige en unieke individuele reizen op maat door Chili. Door onze diepgewortelde kennis en ongekende passie voor reizen, kunnen wij u uitstekend adviseren. Samen met u stellen wij graag uw ideale reis door Chili samen. Zo ontstaat een unieke reis! Tico biedt u een andere kijk op Chili: wij kennen dé plekjes!

Condor Travels

De Atacama woestijn, Torres del Paine en Patagonië: Dit zijn maar drie van de vele highlights die Chili rijk is! Met al deze highlights is het best lastig kiezen. De specialisten van Condor Travels helpen je graag bij het samenstellen van een reis op maat. Op deze manier zie jij de hoogtepunten van Chili die op jouw droomlijstje staan!

Evaneos

Bij Evaneos creëert u de Chili-reis van uw dromen en wordt u daarbij begeleid door een reisagent ter plaatse. Hoe dat werkt? Evaneos heeft een groot netwerk opgebouwd en kan u daardoor snel in contact brengen met een specialist van een lokaal reisbureau in Chili. Deze agent ontvangt uw aanvraag en stelt in overleg met u een reis samen die voldoet aan al uw verwachtingen. 

Vamonos Travels

Chili is een smal land, maar bijna onvoorstelbaar lang: bijna vijfduizend kilometer! Hierdoor is het landschap zeer gevarieerd. Ons aanbod aan individuele rondreizen geeft een gevarieerd beeld van de hoogtepunten van dit prachtige land. Daarnaast stellen we ook rondreizen geheel op maat samen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
ZuidAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Vamos Peru! - va € 1745
Vamos Peru!

In drie weken maak je een zeer afwisselende reis door Peru en zie je alle highlights.

  • Geniet van het uitzicht vanaf de hoge zandduinen in de oase van Huacachina
  • Neem de trein voor de korte tweedaagse Inca Trail naar Machu Picchu
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Brazilië kenner