Like ons op Facebook

Fly drives Chili

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim fly-drive aanbod naar Chili. FOX biedt naast fly-drives naar Chili tevens groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NBBS Reizen

Ontdek Chili tijdens een fly drive. De wegen en de huurauto’s zijn van goede kwaliteit. NBBS Reizen biedt korte fly drives en langere routes in het noorden van het land, over de beroemde Carretera Austral en in Patagonië. Goed te combineren met bouwstenen, of een verblijf op Paaseiland. Voor de avonturiers: een Transpatagonië fly drive per 4WD. De Zuid-Amerika specialisten van NBBS Reizen geven u graag advies.

Condor Travels

Condor Travels biedt je zekerheid bij het huren van huurauto’s, gehuurde 4WD voertuigen en huur campers door extra verzekeringsmogelijkheden en het lidmaatschap van SGR en Calamiteitenfonds. Condor Travels is dé selfdrive specialist voor Argentinië en Chili. Bij de huur van een voertuig ontvang je van ons praktische route informatie met o.a. GPS coördinaten van hotels en/of campings.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
ZuidAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Vamos Peru! - va € 1788
Vamos Peru!

In drie weken maak je een zeer afwisselende reis en zie je alle highlights van Peru

  • Overnacht bij een lokale indianenfamilie aan het Titicacameer!
  • Maak een ​​tweedaagse trekking door het Andesgebergte naar Machu Picchu
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Argentinië kenner