Fly drives Chili

FOX, verre reizen van ANWB

Chili heeft een schitterende natuur met zoutwoestijnen en zandstranden. Met een fly-drive van FOX beleef je deze natuur op een unieke manier! Op je eigen tempo rijd je met een huurauto van hoogtepunt naar hoogtepunt in dit langgerekte land. Op de site vind je alle fly-drives naar Chili terug. Ga je met FOX mee naar Zuid-Amerika?

NBBS Reizen

Ontdek Chili tijdens een fly drive. In het noorden van het land zijn de wegen goed, in het zuiden en Patagonië is autorijden avontuurlijker. De ultieme uitdaging is de Carretera Austral, de mooiste route van Zuid-Amerika! De huurauto’s zijn van prima kwaliteit en veelal 4WD. De Zuid-Amerika specialisten van NBBS Reizen geven je graag advies.

bekijk alle reizen van NBBS Reizen Best geboekte reizen

Condor Travels

Wat is er nou avontuurlijker dan met je eigen camper over de onverharde en verharde wegen van Chili te rijden? Chili is een land met surrealistische landschappen. Wij regelen de camperhuur of autohuur voor je, waardoor een hopen zorgen in de voorbereiding worden weggenomen. Laat jouw camperavontuur door Chili beginnen!

Vamonos Travels

Ontdek het langgerekte Chili vanuit de auto. Vanuit het dichtbevolkte Nederland is het een bijzondere ervaring om zoveel ruimte om u heen te hebben. Word verliefd op de kleine dorpjes, de gletsjers, diepblauwe meren en rokende vulkanen. De reisspecialisten van Vámonos Travels hebben ruime ervaring op het gebied van fly-drives en staan graag voor u klaar om de reis van uw dromen te organiseren.

bekijk alle reizen van Vamonos Travels Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Peru kenner
Reis van de maand
Peru & de Inca's - va € 2449
Peru & de Inca's

18-daagse groepsrondreis Peru

  • Tocht door en verblijf in de Heilige Inca vallei
  • Bezoek aan Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner