Paspoort en visum Chili

Paspoort en visum Chili

Reis je binnenkort naar Chili, of via Chili naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Chili.

Heb ik een visum nodig voor Chili?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Chili verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Chili verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Chili in Den Haag.

ZELF NAAR Chili?

Bekijk alle 53 reizen naar Chili

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Chili, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Chili vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Chili

Bij het inreizen van Chili moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Chili

Specialisten Chili

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner
Sponsors