Ambassade & Consulaat Chili

Ambassade & Consulaat Chili

Waar vind je de Chileense ambassade in Nederland?

De Chileense Ambassade vind je in Den Haag op Mauritskade 51. Voor vragen bel je naar (070) 3123640 of mail je naar echile.holanda@minrel.gov.cl. Bezoek de website van de ambassade voor meer informatie.

Waar vind je het Chileense consulaat in Nederland?

Het Chileense consulaat vind je in Amsterdam op Herengracht 500, 4e verdieping. Wanneer je vragen hebt over reizen naar Chili bel je ze via (020) 612 47 01 of fax via (020) 685 24 86. Mailen kan ook naar: amsterdam@consulado.gob.cl. Kijk op de website voor meer informatie.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Chili?

De Nederlandse ambassade vind je in de hoofdstad Santiago op de Avenido Apoquindo 3.500, op de 13e verdieping. Voor vragen bel je naar (56-2) 756.92.00 en mailen kan naar stg@minbuza.nl. Kijk op de website voor meer informatie.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Chili

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Chili kenner
Sponsors