Goedkoop bellen & Internet Chili

Goedkoop bellen & Internet Chili

Hoe kan ik goedkoop bellen in Chili?

De twee grootste telefoonbedrijven van Chili hebben verschillende telefooncentra waar je in een cabine kunt bellen naar de thuisblijvers. Voor zo'n gesprek betaal je een redelijke prijs, maar het is nog steeds niet goedkoop.

Bellen in telefooncellen is ook mogelijk. Je hebt hier telefoonkaarten nodig, van hetzelfde bedrijf als de telefooncel.

Skypen is de goedkoopste manier om contact te krijgen met de thuisblijvers. Skype is op veel computers al geïnstalleerd, sommigen hebben zelfs een webcam.

Wat is het netnummer van Chili?

Het netnummer van Chili is: +56.

Waar koop ik een simkaart?

Simkaarten koop je bij telefoonwinkels van Movistar, Entel of Claro. Kaartjes om de simkaart op te waarderen met geld koop je bij kiosken.

Waar kan ik internetten in Chili?

In het hele land vind je internetcafés met meestal snel internet. In de grote steden vind je deze cafés op elke hoek. Maar ook in de afgelegen gebieden zit je bijna nooit zonder internet. En vrijwel alle hostels en hotels hebben draadloos internet.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Chili

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Colombia kenner
Sponsors