Like ons op Facebook

Luxe reizen Chili

Travel Active

Travel Active is al 25 jaar specialist in bijzondere vrijwilligerswerkreizen op maat. In Chili kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Draag een steentje bij en zet je als vrijwilliger in op onderwijs-, sociaal- of medisch project. Bekijk op de website wat jouw mogelijkheden zijn en vraag de gratis brochure aan.

Evaneos

Evaneos is een reisorganisatie die kwalitatief hoogstaande rondreizen naar Chili aanbiedt voor scherpe prijzen. Hoe doen wij dat? Wij hebben een netwerk van plaatselijke reisbureaus die hun diensten direct aan u aanbieden voor de lokale prijs. Doordat wij alle reisspecialisten uit ons netwerk zorgvuldig selecteren, weet u zeker dat het met de kwaliteit en veiligheid goed zit.

Tico Reizen

Al bijna 20 jaar organiseert Tico Reis Consult exclusieve en luxe reizen naar Chili. Door onze uitgebreide kennis en ervaring van de verschillende gebieden én onze grote passie voor reizen, kunnen wij u uitstekend adviseren. Reis door het prachtige Chili in alle luxe en verblijf in bijzondere en exclusieve accommodaties. Neem contact op met Tico’s Chili specialist zodat wij uw bijzondere wensen en voorkeuren kunnen verwerken in een prachtige en unieke reis, speciaal voor u op maat gemaakt!

Condor Travels

Een selfdrive door Chili met een huurauto of camper is natuurlijk een groot avontuur. Het kan dan fijn zijn om af en toe te overnachten in luxe. De jarenlange ervaring van Condor Travels in Chili heeft er voor gezorgd dat wij de mooiste en meest unieke accommodaties kennen. Ook is een uitgebreide keuze in luxe tot minder luxe campers en huurauto's.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
ZuidAmerika.nl kenner
Reis van de maand
18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's - va € 2399
18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's

Peru, wereldberoemd om Machu Picchu maar dit is lang niet alles wat Peru u te bieden heeft

  • Ontdek de overweldigende natuur met de karakteristieke Andesdorpjes, woestijnen, lama's en zeeleeuwen
  • Verken de heilige Inca Vallei!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Brazilië kenner