Like ons op Facebook

Luxe reizen Chili

Travel Active

Travel Active is al 25 jaar specialist in bijzondere vrijwilligerswerkreizen op maat. In Chili kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Draag een steentje bij en zet je als vrijwilliger in op onderwijs-, sociaal- of medisch project. Bekijk op de website wat jouw mogelijkheden zijn en vraag de gratis brochure aan.

Tico Reis Consult

Al bijna 20 jaar organiseert Tico Reis Consult exclusieve en luxe reizen naar Chili. Door onze uitgebreide kennis en ervaring van de verschillende gebieden én onze grote passie voor reizen, kunnen wij u uitstekend adviseren. Reis door het prachtige Chili in alle luxe en verblijf in bijzondere en exclusieve accommodaties. Neem contact op met Tico’s Chili specialist zodat wij uw bijzondere wensen en voorkeuren kunnen verwerken in een prachtige en unieke reis, speciaal voor u op maat gemaakt!

Condor Travels

Luxueus maar toch avontuurlijk. Zelf rijden in gewone huurauto’s, huurcampers of gehuurde 4WD’sn, gecombineerd met verblijf in luxe, bijzondere hotels, estancia's en lodges. In Argentinië en Chili, met name in Patagonië, zijn prachtige accommodaties gelegen op buitengewoon mooie plekken. Condor Travels is dé selfdrive specialist voor Zuid- en Midden-Amerika. Op basis van 10 jaar eigen ervaring en een heel persoonlijke benadering stellen wij voor jou deze bijzondere reizen samen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
ZuidAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Vamos Peru! - va € 1788
Vamos Peru!

In drie weken maak je een zeer afwisselende reis en zie je alle highlights van Peru

  • Overnacht bij een lokale indianenfamilie aan het Titicacameer!
  • Maak een ​​tweedaagse trekking door het Andesgebergte naar Machu Picchu
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Suriname kenner