Like ons op Facebook

Vakantie Chili

Riksja Argentinië & Chili

Tijd voor vakantie, tijd voor Zuid-Amerika! Wijntjes proeven, lama’s spotten in een maanlandschap en paardrijden over pampa’s met een gaucho: in Chili en Argentinië waan je je echt in een andere wereld. Duik in het lokale leven met Riksja Travel: je slaapt in knusse hosteria’s, bij mensen thuis, op een werkende wijnbodega of berghut tussen gletsjers. Bel ons gerust voor onze persoonlijke tips!

bekijk alle reizen van Riksja Argentinië & Chili Best geboekte reizen

Tenzing Travel Latin America

Ga een onvergetelijke vakantie in Chili tegemoet met Tenzing Travel Latin America. Onze reisspecialisten adviseren u over de mooiste plekjes. Wat dacht u van de Atacama woestijn, de wijnstreken nabij Santiago of Patagonië? Tenzing Travel is uitgeroepen tot 'Beste Specialist in Verre Reizen' tijdens de Vakantie Awards 2017 én 2018 en is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Latin America Best geboekte reizen

Djoser

Djoser’s vakanties hebben als doel je het echte Chili laten zien. Daarom zetten we ter plekke lokale gidsen in die je alles over het land kunnen vertellen. Daarnaast is er ook altijd een Nederlandse reisbegeleider aanwezig die alles in goede banen leidt. Wil jij ook met Djoser op vakantie naar Chili? Bekijk al onze reizen op onze website!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Bewonder de gletsjers en turquoise meren in het Torres del Paine National Park, proef een heerlijke steak en ontspan op een mooi zandstrand. Welkom op Chili, jouw volgende vakantiebestemming! FOX zorgt ervoor dat je de wereld kunt ontdekken, verre bestemmingen leert kennen en toch op een comfortabele manier reist en vakantie viert. Ontdek al onze reismogelijkheden op onze website.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Condor Travels

Op vakantie naar Chili? Het land is ontzettend groot en heeft daarom ook zoveel te bieden. Hoogtepunten tijdens je vakantie in Chili kunnen o.a. Patagonië, Torres del Paine, de Carretera Austral, Santiago, het wijngebied of de Atacama zijn. Wij bieden selfdrives aan met campers, 4x4 en gewone huurauto’s. De routes op onze website dienen ter inspiratie en zijn uiteraard aan je eigen wensen aan te passen.

bekijk alle reizen van Condor Travels Best geboekte reizen
Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
ZuidAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Avontuurlijke reis door een kleurrijke culturele smeltkroes - va € 2050
Avontuurlijke reis door een kleurrijke culturele smeltkroes

15-daagse individuele rondreis door Suriname

  • Vaar door de Amazonebossen en aanschouw reuzenschildpadden en dolfijnen!
  • Beleef al fietsend de bijzondere geschiedenis van Plantage Frederiksdorp
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner