Bouwstenen Argentinië

Riksja Argentinië & Chili

Slaap op een werkende wijnbodega, trek samen met een gaucho te paard door groene weilanden en spot walvissen, zeeleeuwen en pinguïns. Met de bouwstenen van Riksja Argentinië kies jij wat je wilt doen; wij – Argentiniëfans pur sang – puzzelen de handigste reisroute voor je aan elkaar. Vervoer, knusse slaapplekken en gave activiteiten zijn al geregeld. Dat is avontuurlijk reizen met een vangnet!

bekijk alle reizen van Riksja Argentinië & Chili Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Je kunt in Argentinië vele kanten op met de invulling van je reis aan de hand van onze bouwstenen. Avonturen die je aan elkaar kan koppelen zoals Slapen op een wijnboerderij, naar het einde van de wereld bij Ushuaïa of combineer het met een strandcombi met Rio de Janeiro of een selfdrive in Uruguay, alles is mogelijk bij Van Verre Reizen!

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Better Places

Better Places biedt je de vrijheid om zelf je Argentinië reis samen te stellen, helemaal afgestemd op je persoonlijke wensen. Heb je inspiratie nodig, dan vind je op de website een aantal voorbeeldreizen. Je kiest zelf je route, je hotels en je activiteiten. Hou je van een actieve reis, maak dan een trektocht of een tocht per mountainbike. Ben je toe aan een ontspannen vakantie, kies dan voor een verblijf in een bijzondere eco-lodge. Alles is mogelijk!

Ontvang de leukste Argentinië reisroutes

Ga jij op rondreis door Argentinië of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Argentinië.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Paraguay kenner
Reis van de maand
Peru & de Inca's - va € 2449
Peru & de Inca's

18-daagse groepsrondreis Peru

  • Tocht door en verblijf in de Heilige Inca vallei
  • Bezoek aan Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner