Like ons op Facebook

Bouwstenen Argentinië

Riksja Argentinië & Chili

Slaap op een werkende wijnbodega, trek samen met een gaucho te paard door groene weilanden en spot walvissen, zeeleeuwen en pinguïns. Met de bouwstenen van Riksja Argentinië kies jij wat je wilt doen; wij – Argentiniëfans pur sang – puzzelen de handigste reisroute voor je aan elkaar. Vervoer, knusse slaapplekken en gave activiteiten zijn al geregeld. Dat is avontuurlijk reizen met een vangnet!

bekijk alle reizen van Riksja Argentinië & Chili Best geboekte reizen

Tenzing Travel Latin America

Met de bouwstenen van Tenzing Travel Latin America stelt u zelf uw ideale Argentinië-reis samen. Fietst u straks door Buenos Aires, vaart u naar de beroemdste gletsjer van Zuid-Amerika of steekt u de grens over en doet u ook Chili aan? De keuze is aan u, al adviseren onze reisspecialisten u graag. Tenzing Travel is uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 en is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

Better Places

Better Places biedt je de vrijheid om zelf je Argentinië reis samen te stellen, helemaal afgestemd op je persoonlijke wensen. Heb je inspiratie nodig, dan vind je op de website een aantal voorbeeldreizen. Je kiest zelf je route, je hotels en je activiteiten. Hou je van een actieve reis, maak dan een trektocht of een tocht per mountainbike. Ben je toe aan een ontspannen vakantie, kies dan voor een verblijf in een bijzondere eco-lodge. Alles is mogelijk!

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
ZuidAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Vamos Peru! - va € 1745
Vamos Peru!

In drie weken maak je een zeer afwisselende reis door Peru en zie je alle highlights.

  • Geniet van het uitzicht vanaf de hoge zandduinen in de oase van Huacachina
  • Neem de trein voor de korte tweedaagse Inca Trail naar Machu Picchu
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Chili kenner