Ambassade & Consulaat Argentinië

Ambassade & Consulaat Argentinië

Waar vind je de Argentijnse ambassade in Nederland?

De Argentijnse ambassade vind je in Den Haag op Javastraat 20. Voor vragen bel je tussen 9 en 17 uur naar 070-311 84 11 of mail je naar argentina@xs4all.nl. De consulaire afdeling bereik je op 070-3118422 / 23. De website van de Argentijnse ambassade is: http://www.embassyargentina.nl/nl_amb.htm

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Argentinië?

De Nederlandse ambassade in Argentinië vind je in hoofdstad Buenos Aires op de derde verdieping van het Porteño gebouw op Olga Cossenttini 831. Je bereikt ze op (54-11) 4338-0050 of via bue@minbuza.nl. De website van de Nederlandse ambassade is http://www.mfa.nl/bue/.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Argentinië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Colombia kenner
Sponsors