Like ons op Facebook

Camper huren Argentinië

Tenzing Travel Latin America

Urenlang rondrijden zonder iemand tegen te komen, terwijl u geniet van het overweldigende natuurschoon. Dat is Argentinië. Een heerlijk land om per camper te verkennen, want u mag hier gewoon vrij kamperen. Laat u adviseren over de meest mooie routes en een passende camper door onze Argentinië-specialisten. Tenzing Travel Latin America is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds en verkozen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017. Tevens bieden wij de laagste prijsgarantie voor camperhuur.

Condor Travels

Argentinië en Chili zijn een droom voor reizigers met een camper. De ruigheid, leegheid en weidsheid van deze landen gaat pas echt leven als je er doorheen rijdt en er kampeert! Al 10 jaar rijden wij zelf regelmatig met campers door deze landen. Door jarenlange contacten met de belangrijkste verhuurders kunnen wij een brede selectie van campers aanbieden. Condor Travels biedt je zekerheid door extra verzekeringsmogelijkheden, lidmaatschap van SGR en Calamiteitenfonds.

Camperadviesdesk

Rijd in een camper langs alle hoogtepunten van Argentinië en haal het meeste uit je rondreis door het Zuid-Amerikaanse land. Bespaar zoektijd door de Camperadviesdesk in te schakelen. Geef online of telefonisch jouw wensen en reisbudget door en wij gaan voor je op zoek naar een camperreis die daarbij aansluit.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
ZuidAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Vamos Peru! - va € 1788
Vamos Peru!

In drie weken maak je een zeer afwisselende reis en zie je alle highlights van Peru

  • Overnacht bij een lokale indianenfamilie aan het Titicacameer!
  • Maak een ​​tweedaagse trekking door het Andesgebergte naar Machu Picchu
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Suriname kenner