Paspoort en visum Argentinië

Paspoort en visum Argentinië

Reis je binnenkort naar Argentinië, of via Argentinië naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Argentinië.

Heb ik een visum nodig voor Argentinië?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden in Argentinië verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Argentinië verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Argentinië in Den Haag.

ZELF NAAR Argentinië?

Bekijk alle 61 reizen naar Argentinië

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Argentinië, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Argentinië vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Argentinië

Bij het inreizen van Argentinië moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Argentinië

Specialisten Argentinië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Chili kenner
Sponsors