Accommodaties Argentinië

Accommodaties Argentinië

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

In Argentinië vind je wat betreft accommodatie voor ieder wat wils. Er zijn genoeg slaapplekken voor budget- of milieubewuste reizigers, comfortliefhebbers en geïnteresseerden in de Argentijnse levensstijl.

Hotel

Grote hotels zijn bijna overal te vinden. En de extravagante Argentijnse spa's behoren tot de beste ter wereld. Op indrukwekkende plekken word je tot in de puntjes verzorgd. Slaap bijvoorbeeld in een hotel met uitzicht op de beroemde Iguazú Falls.

ZELF NAAR Argentinië?

Bekijk alle 65 reizen naar Argentinië

Hostel

Er zijn veel goedkope hostels in Argentinië. Je wast er je kleding, verzamelt reistips, maakt gebruik van internet en schuift aan bij gezamenlijk barbecues. Wil je iets meer betalen? Dan slaap je in posadas en hospedajes. Zij bieden comfort, maar wel op een persoonlijke manier. Je krijgt een kijkje in het Argentijnse leven en bent vaak slechts een van de weinige gasten.

Eco-lodge

Zogenaamde eco-lodges zijn gericht op de Argentijnse flora en fauna. De eco-lodges organiseren excursies in de natuur, zonder deze aan te tasten. Ecotoerisme wordt in Argentinië steeds populairder.

Camping

Campings zijn verspreid over het hele land. De campings zijn goedkoop, maar bevinden zich niet altijd dichtbij het centrum van de steden. In nationale parken vind je ook veel campings of refugios waar je je tentje opzet.

Wat is een typische accommodatie in Argentinië?

Slaap op een zogenaamde estancia. Dit zijn oude boerderijen op het platteland met warme haardvuren en volledig verzorgde maaltijden. Je moet de handen uit de mouwen steken op het land of in de stal van de boer, maar je krijgt er een onvergetelijke ervaring voor terug.

Reizen Argentinië

Specialisten Argentinië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner
Sponsors