Paspoort en visum Brazilië

Paspoort en visum Brazilië

Reis je binnenkort naar Brazilië, of via Brazilië naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Brazilië.

Heb ik een visum nodig voor Brazilië?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Brazilië verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Brazilië verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Brazilië in Den Haag.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Brazilië, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Brazilië vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Brazilië

Bij het inreizen van Brazilië moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Goed voorbereid op reis?

Voor informatie over praktische zaken als vaccinaties en inentingen, het regelen van een visum, reisverzekeringen, vervoer naar de luchthaven of geldzaken, moet je vaak meerdere websites bezoeken. MyTravelPlanner heeft alle praktische informatie samengebracht en leidt je via vijf vragen naar uw persoonlijke to-do lijst op het gebied van zeven praktische zaken!

Like deze pagina

Specialisten Brazilië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Peru kenner
Sponsors