ZuidAmerika.nl Jouw vakantie naar Zuid-Amerika begint hier!
8,4
8,8 Algemene ervaring
9,1 Beziens­waardigheden
8,4 Steden of plaatsen
8,4 Locals
8,0 Veilig
9,2 Natuur
6,8 Stranden
8,1 Klimaat
  • Aantal reviews: 102
  • Aantal waarderingen: 60

Hiking trough Peru (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Dirk Kremers op 12 november 2017

Kies jij voor de fiets ipv de auto als je even snel naar de supermarkt moet? Dan is Peru een prachtig land om te bezoeken. Dagen trekken door de bergen gaf een prachtige ervaring! Hoogteziekte ontkom je niet altijd aan, pak op tijd je rust en gewoon gaan!

7,3
8 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
7 Steden of plaatsen
8 Locals
8 Veilig
9 Natuur
2 Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Peru

  • betaalbaar
  • actief

Minpunten Peru

  • hoogteziekte
Ultieme tip: Als je gaat, ga er vol voor. De trekkingen maken Peru zo aantrekkelijk.
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers

Peru, een land van vele uiterste. (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Etmee Boeve op 12 november 2017

Peru, een land van vele uiterste. Zo sta je op de ene dag op 5200 meter hoogte in een snowstorm en de andere dag beklim je Machu Picchu met tropische temperaturen. Schommel in de bus door Het Andes gebergte en geniet urenlang van de mooiste uitzichten die aan je voorbij komen. Ben je klaar voor actie en wil je jouw adrenaline-level op de proef stellen? Ga sandboarden in de woestijn van Huacachina! De rit door de woestijn heen zelf is al geweldig. Maar jezelf van hoge duinen laten glijden met een ondergaande zon dat voor magisch effecten zorgt, mag je absoluut niet gemist hebben! Eet op de lokale markt een maaltijd of drink een smoothy van vers fruit geserveerd in een maatbeker. Dans de avond weg met salsa op een warme avond in de hoofdstad Lima en gun jezelf een cocktail-momentje met Pisco Sour, hét Peruaanse cocktail-drankje dat absoluut niet mag ontbreken aan je bezoek aan Peru. Ga ervoor en ontdek de eindeloze veelzijdigheid van Peru.

7,6
8 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
8 Locals
8 Veilig
8 Natuur
6 Stranden
7 Klimaat
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Wat een geweldig land (bezocht in september 2014)

Review geschreven door Joke Meijer op 12 november 2017

25 dagen rondreis Peru/Bolivia, geweldige combinatie om de landen te bezichtigen. Je komt ogen en oren tekort om alles te zien te ruiken en te voelen. Huacachina, wat een zand en wat was het stoer om te zandsurfen, de Colca Canion zo indrukwekkend om de Condors te zien. De vier daagse Inca Trail wat een ervaring en dan niet te vergeten de zoutvlakte in Bolivia, wauw.

Pluspunten Peru

  • Aardige bevolking
  • Excursies zijn makkelijk te regelen

Minpunten Peru

  • Slecht vervoer van Peru naar Bolivia
Ultieme tip: Zelf je reis samen stellen en de excursies in Peru zelf regelen omdat je dan stukken goedkoper uit bent, neem je tijd om aan de hoogte te wennen en neem Diamox mee.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Peru en Bolivia in 6 weken (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Vera Pentinga op 12 november 2017

Prachtig divers land om doorheen te reizen. Ondanks de spookverhalen over de onveilige busritten hebben wij ons geen moment onveilig gevoeld en was het een van de meest comfortabele manieren om te reizen. Onderschat de hoogteziekte alleen niet, dit viel voor ons heel erg tegen ondanks een paar weken acclimatiseren flink ziek geweest nog in de derde week. Je hoeft er geen last van te krijgen natuurlijk, verschilt per mens. Hou je van is Huaraz, Laguna 69 een tip! In het Andes gebergte op 4700 meter hoogte. Pittige wandeling, maar zeer de moeite waard!

Pluspunten Peru

  • landschap; diversiteit; klimaat

Minpunten Peru

  • spaans
Ultieme tip: Voor Bolivia. Death road, boek bij Gravity (duurder dan concurrent maar zeer ervaren!) het is nog steeds een gevaarlijke weg maar een te gekke trip om daar te fietsen.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Hoog en Kleurrijk (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door John van Genderen op 12 november 2017

In juni 2016 trokken wij met Sawadee door het zuiden van Peru. Van Lima, via Paracas en Huacahina naar Nazca. In Nazca maakten we een rondvlucht boven de wereldberoemde Nazcalijnen. Een stevige maag en avontuurlijk ingesteld? Dan zeker doen maar anders genieten van de foto's van anderen. Huacahnina is geweldig, net buiten de bebouwde kom van Ica maar je waant je midden in de woestijn. Zeker het ten zuiden gelegen duin 'even' beklimmen.
Van Naca naar Arequipa. Langzaam gaan we hoogtemeters maken. Arequipa is zeer de moeite waard, een relaxte stad waar je zeker even door het 'Monasterio de Santa Catalina' moet dwalen en als je tijd hebt raften op de 'Rio Chili'.
Van Arequipa via de Colca Canyon waar je - 's-morgens vroeg - reusachtige condors op de thermiek uit de enorme kloof ziet opstijgen (denk eraan dat je niet de enige bent die hier komt kijken), naar Puno.
Puno is de meest lelijke stad, die we aandeden maar wel het vertrekpunt van boottochten over het Titicacameer en een bezoek aan de eilanden Amantaní en/of Taquile. Als je tijd hebt dan overnachten bij locals op Amantaní en 's-avonds de zon onder zien gaan vanaf Llacastiti (4.150 meter).
Via de indrukwekkende graftorens van Sillustani aan het Laguna Umayo (prachtige omgeving) en de ruïnes van Raqchi naar Cusco.
Cusco is het bruisende hart van de 'heilige vallei'. Van hier vertrek je naar Machu Picchu, dé must see, natuurlijk. Wel zo vroeg mogelijk gaan (om 04:00 in de rij bij het busstation) zodat je de zon kunt zien opkomen. Dit is een magisch moment!
In de heilige vallei zelf zijn de 'Salineras', zoutpannen die gevoed worden door eeuwenoud 'zeewater' uit de bergen, indrukwekkend.
Als je van Cusco terug vliegt naar Lima. Dan toch in Lima ook nog even de stad in. Het centrum van Lima heeft prachtige historische gebouwen en de wisseling van de wacht is grappig theater.

Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

De puurheid van Peru (bezocht in mei 2015)

Review geschreven door Marleen Fouchier-van Blanken op 11 november 2017

We vonden Peru geweldig. Als gezin hebben we bijna drie weken met de rugzak gereisd. Vantevoren hadden we een route uitgestippeld en we hebben alles ter plaatse geregeld. Alles met het openbaar vervoer gedaan en dat was via internet prima te doen. Geweldige meerdaagse hikes gedaan oa in de Colca Canyon en richting de Machu Pichu. De natuur is overweldigend en prachtig.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Peru

  • Betaalbaar

Minpunten Peru

  • Cusco was commercieel
Ultieme tip: In Nasca zijn er presentaties over het ontstaan van de lijnen. Een goedkope manier om de lijnen te zien is met een bus naar de uitkijktoren waar je een paar lijnen kunt zien.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Peru, beeldschoon (bezocht in april 2016)

Review geschreven door Kyra Boogert op 11 november 2017

Peru is een van de landen waar ik nog steeds vaak over droom. Samen met mijn beste vriendin reisde ik van Lima, via de kust naar Cuzco. Lima is een grote stad, met veel leuke foto plekjes, geschiedenis en leuke souvenirwinkeltjes.

Na Lima zijn we naar Paracas door gegaan met de bus. De bussen zijn prima te doen, goedkoop en comfortabel. Paracas is een klein vissers dorpje waar je een boottour kunt doen naar Islas Ballesta. Een goedkope versie van de Gallapagos, zoals de tourguide zei haha. We scheerden over het water in een speedboot met aan een kant het rode zand van de woestijn te zien, en aan de andere kant eindeloos water vol met rotsen en ontelbaar veel dieren. De locals zijn hier heel aardig!

Tip: ga naar bar Jungle! Heel gezellig & houden van een feestje

Onze volgende stop was Ica. Hier ligt de woestijn Huacachina. De woestijntour in de buggy was geweldig! Voor de rest is hier niets te doen.

Daarna reisden we door naar Arequipa. Leuke stad, veel cultuur en geschiedenis! Helaas hebben we de prachtige vulkaan niet kunnen zien door het weer.
Tip; doe de free city walking tour!

De een na laatste stop was Puno. Puno is een stadje gelegen op 3850m hoogte. We legden deze weg af in een klein busje, en kwamen ook langs de Colca Canyon. Een woord: prachtig! De condor vogels waren totaal niet bang om zich te laten zien, indrukwekkend!

In Puno deden we een tour op het Titicaca meer, tevens het hoogste vaarbare meer ter wereld. We dreven langs zelfgemaakte eilanden gemaakt door locals, en kregen zelfs een tourtje op een zelfgemaakte boot van de president van de kunstmatige eilandjes!

Tip: Puno ligt erg hoog, neem je rust en neem pillen als je erg veel last hebt!

Onze laatste stop was Cusco, en deden vanuit hier de Salkantay trek. Cusco is mijn favoriete stad in Peru. Ongeloofelijk mooi gelegen, cultuur en veel geschiedenis! Tip: doe de free walking tour!!

De Salkantay trek: onbeschrijfelijk mooi. Super aan te raden!

Pluspunten Peru

  • mooi
  • goed vervoer
  • betaalbaar

Minpunten Peru

  • veel toeristen
  • onveilig snachts
  • niet vegetarier vriendelijk
Ultieme tip: Doe in Cusco de free walking tour, wij hebben insider tips en dingen gezien die je als je gewoon zo rond loopt nooit zal zien!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reis door prachtig Peru! (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Esther Meijer op 10 november 2017

Wat een geweldig land. Van een grillige kustlijn en een droge woestijn tot aan de groene jungle. Peru is zo veelzijdig dat het bijna overweldigend is. Natuurlijk is de verborgen Inca-stad Machu Picchu een hoogtepunt, maar Peru heeft meer 'must-sees.'
Spot pinguïns op de Ballestas-eilanden en geniet van de vlucht van de Condor bij Cruz del Condor. Door de lange afstanden en de hoogte is het reizen intensief, maar dit maakt wel dat je elke dag met een voldaan gevoel naar bed gaat

Ultieme tip: Probeer een alpaca-steak voor het ultieme Peru-gevoel.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Prachtig Peru (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Mirjam Kooijmans op 08 november 2017

Afgelopen september heb ik de reis van mijn leven gemaakt: PERU!
Dit stond al lang op mijn to-do-list en het is duidelijk te vertellen waarom je er zeker geweest moet zijn. Peru heeft alles wat je nodig hebt in een vakantie. Zon, zee, gezellige dorpjes, oude culturen, schitterende natuur van woestijn tot hooggebergte, heerlijk eten, vriendelijke mensen en natuurlijk een van de 7 wereldwonderen Machu Picchu.

Mijn reis begon in Lima en ging via de kust naar de Nazca lijnen. Zeer bijzonder om over deze mysterieuze lijnen in het droge landschap heen te vliegen. Daarna romantisch slenteren in de sfeervolle straatjes van Arequipa aan de voet van de vulkaan El Misti.
Op zoek naar condors, die echt rakelings over je heen vliegen in de Colca vallei. Waar je ook hele mooie wandelingen kunt maken.
Varen over het grootste bevaarbare meer ter wereld, Titicacameer. Bezoek de drijvende rieten eilandjes, alsof je op de maan loopt. Tevens is Puno goed te bezichtigen vanuit de authentieke fietstaxi's.
En als traktatie van de reis, Cuzco! Een mooie smeltkroes van het oude Peru met de Inca invloeden en de statige Spaanse pleinen en kerken. Gebruik Cuzco als uitvalbasis om de echte incatrail te lopen naar Machu Picchu. De tocht er heen is schitterend door de bergen en als je eindelijk bij de zonnetempel aan komt weet je in 1 blik waarom Machu Picchu een wereldwonder is.
Peru is in een woord ge-wel-dig! Ga het zeker zelf ontdekken!

8,5
9 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
8 Locals
8 Veilig
10 Natuur
7 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Peru

  • betaalbaar
  • cultuur
  • avontuur
  • natuur
  • culinair
Ultieme tip: Ga cavia eten in het moderne, luxe restaurant Fallen Angel in Cuzco. De tafels zijn badkuipen waar echte vissen zwemmen, lekkere cocktails en een live dj maakt de avond compleet.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

zo bijzonder (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Else Loof op 06 november 2017

Peru is fantastisch mooi, heel afwisselend land met 3 verschillende klimaten, zowel woestijn, berglandschap als jungle. met name de jungle was een mooie verrassing. De mensen zijn geweldig! Echt een aanrader.

Pluspunten Peru

  • natuur
  • locals
  • afwisseling
Ultieme tip: Zorg dat je Spaans spreekt en ga in een homestay ipv een hotel, zo leuk om de lokale mensen te ontmoeten
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Peru en de Amazone (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Peter Kools op 05 november 2017

Deze uitgestelde reis die aanvankelijk in juni zou plaatsvinden heeft op ons geweldige indruk achtergelaten. We gingen naar Lima Cusco en Puno, waar de highlights van Peru liggen.
Daarna hebben we een vijftal dagen doorgebracht op een eiland nabij Puerto Maldonado. Een tropisch avontuur die zijn weerga niet kent, echt een aanrader. Op naar de volgende vakantie: dat wordt Namibië en Botswana.
Groeten Peter

Ultieme tip: Inca Trail Cusco en Puerto Maldonado en Arequipa
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldig land en zo groot (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Inez van den Brande op 05 november 2017

Indrukwekkend zijn de bouwkunsten van de Inca’s,
Naszca lijnen blijft een mysterie , Titi caca meer: hoe de mensen daar wonen!
Prachtige vergezichten en veel alpaca’s wat een natuur!
En natuurlijk de Machu Pichu daar sta je dan!

Pluspunten Peru

  • vrolijke mensen
  • lekker alpaca vlees
  • indrukwekkendbouwsels
Ultieme tip: Neem een fototoestel met veel G mee!
Aangeraden voor: Backpackers, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Peru en de jungle (bezocht in augustus 2015)

Review geschreven door Loïs Bel de Lange op 26 juli 2017

Wow wat een veelzijdig land! Ik heb een aantal weken meegelopen met een zendelingsechtpaar. Daardoor heb ik helaas niet genoeg van het land kunnen zien. Maar wel veel ontroerende/stoere/ mooie en lieve mensen kunnen ontmoeten. Mijn hoogtepunt was een week in de jungle!

Pluspunten Peru

  • mensen
  • veelzijdg
  • actief

Minpunten Peru

  • het weer
Ultieme tip: De jungle!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Pretty Peru (bezocht in september 2015)

Review geschreven door Marieke Zandhuis op 30 juni 2017

Peru is een super mooi land dat veel te bieden heeft. Vooral de cultuur van het land vonden wij erg interessant. Wat voor eens echt een grote toegevoegde waarde is geweest is het doen van vrijwilligers werk bij een lokaal gezin. Dit gaf ons de kans om het land op een andere manier te ervaren dan alleen als die van een tourist. Voor ons heeft dit onze reis heel bijzonder gemaakt. We hebben dit via workaday gevonden.

8,9
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
8 Locals
8 Veilig
10 Natuur
9 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Peru

  • Rijke cultuur
  • Authentiek
  • vriendelijke mensen
  • relatief weinig touristen
Ultieme tip: Vrijwilligers werk bij locals.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Araquipa oase (bezocht in april 2016)

Review geschreven door Maureen Littooy op 02 juni 2017

Wat een mooi land, met super aardige bevolking. Apart dat het een groot woestijnland is met hier en daar een oase. Natuurlijk de Machu Picchu, de Condorvallei en het Titicacameer zijn ook heel erg indrukwekkend.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
9 Locals
9 Veilig
8 Natuur
8 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Peru

  • leuk de traditionel bevolking te zien in klederdrachten
  • super aardige bevolking
Ultieme tip: Machu Picchu moet je 's morgens vroeg om 6 uur bezoeken met zonsopgang. Prachtige foto's en dan nog zonder mensen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Alternatieve manier om Machu Picchu te ontdekken met de Lares Trek (bezocht in april 2014)

Review geschreven door Danielle Pacheco op 18 mei 2017

Mijn hele leven wilde ik Machu Picchu te zien. Eindelijk heb ik de Lares Trek gekozen want ik was op zoek naar een originele ervaring. Met de Lares Trek ging ik samen met dertien andere wandelaars, vier dagen in de bergen. Wij hebben bijna geen andere mensen gezien maar wel veel dieren, vogels en verbazend natuur. Het was een onvergetelijke ervaring.

Pluspunten Peru

  • Goedkope
  • natuur
  • cultuur

Minpunten Peru

  • veel toeristen
Ultieme tip: Verget niet jouw zaklamp als je een trek doen! Het kan super snel donker worden!
Aangeraden voor: Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

De Peruaanse natuur is zo veelzijdig (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Dewi van der Lans op 15 mei 2017

We wilden in drie weken heel Peru hebben gezien. Die tijd hadden we iets overschat! Uiteindelijk konden we de 'hoogtepunten' bezoeken. Van de stad naar de woestijn, naar bergen, naar een stukje regenwoud, naar Incacultuur, naar de zee en naar de gletsjer. Peru is heel veelzijdig. We houden wel van actief zijn en hebben dan ook geen dag stilgezeten. Het mooie aan dit land is dat er altijd nachtbussen gaan naar je volgende bestemming, deze kan je ook vaak tot de dag van tevoren boeken. Zo kan je overdag mooie dingen zien en actief bezig zijn, 's nachts slapen in de bus en 's ochtends wakker worden op de volgende bestemming!

De mensen in Peru zijn over het algemeen erg aardig en gastvrij. Vooral als je met een tour ergens mag komen eten in the middle of nowhere. Ook de mensen in de hostels zijn leuk, zowel Peruaans mensen als andere reizigers. We hebben in elk hostel wel vrienden kunnen maken.

Het land is qua economie niet zo rijk en dat is helaas veel te zien. Veel mensen wonen in krotten buiten de stad of in onafgemaakte huizen in de stad. Maar waar ze dan niet rijk zijn in geld, zijn ze wel rijk aan cultuur en prachtige natuur. Ik vond het bijvoorbeeld heel interessant te leren over de Inca's en hoe het is gegaan met de Spanjaarden in die tijd.

Pluspunten Peru

  • Aardige locals
  • betaalbaar
  • natuur
  • divers
Ultieme tip: Als je in Cusco bent raad ik je aan naar Faces of Cusco te gaan. Dit is een klein cafeetje dat allerlei evenementjes organiseert én de lekkerste cocktails heeft!
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Op avontuur in Peru (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Michèle Giebing op 12 mei 2017

Wauw, wat is Peru een divers land. In drie weken tijd hebben we zoveel verschillende klimaten en omgevingen gezien. Van woestijn, jungle, hooggebergte tot stad, Peru heeft het allemaal. Als natuur- en cultuurliefhebber zit je hier dus wel goed. De Peruaanse keuken is ook fantastisch en over het algemeen betaalbaar. Wat wel lastig is dat maar weinig mensen Engels spreken en bepaalde delen van het land gevaarlijk zijn voor toeristen. Wil je bijvoorbeeld de jungle bezoeken, doe dat dan zeker onder begeleiding van een gids.

Pluspunten Peru

  • veelzijdig
  • ongerept

Minpunten Peru

  • taalbarriere
Ultieme tip: Bezoek Canon del Condor in Cusco om de condors te zien. Dit vond ik het mooiste van de reis.
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Alle landschappen in één (bezocht in september 2014)

Review geschreven door Layla-jane Bond op 08 mei 2017

Ik ben begonnen in Lima. Lima zelf vond ik niet zo bijzonder. Daarna zijn we doorgereden naar een oase in de woestijn bij Puno. Daar kan je sandboarden een echte aanrader! Daarna door naar Arequipa, een leuke stad met mooie vulkanen en een mooi klooster om te bezoeken en verschillende musea met schatten van de inca's. Wat zeker niet mag ontbreken op je reis is het Titicatameer met zijn inwoners.
Vervolgens verder gereisd voor de condors. Mooie uitzichten en een schitterende canyon en je kan de condors van dichtbij zien wat hele mooie foto's oplevert. Na de condors zijn we vertrokken naar de oude hoofdstad Cusco waar je al oude overblijfselen van de tempels kan bekijken. Vanuit Cusco opgehaald om deel te nemen aan de vierdaagse incatrail. Zwaar best een dingetje wat je van tevoren niet verwacht maar de natuur om je heen maakt alles waard en als je dan Machu Pichu bereikt dat gevoel is niet te beschrijven. Schitterend om daar doorheen te lopen!

8,1
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
8 Locals
7 Veilig
9 Natuur
nvt Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Peru

  • aardige mensen
  • mooi landschap
  • veel bezienswaardigheden

Minpunten Peru

  • slechte wegen
  • lang rijden
  • vervallen ziekenhuizen
Ultieme tip: Wat Spaanse woorden leren en neem voor alle seizoenen kleren mee. Je maakt elk klimaat mee. Neem een ehbo-kist mee, de ziekenhuizen lopen achter.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Indrukwekkend en onvergetelijk (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Willemien van Zutven op 07 mei 2017

Vele highlights gezien zoals: condorvallei, heilige vallei, Macchu Picchu, Lima, Cuzco, klooster en Arequipa. Per trein en bus naar de Macchu Picchu, dat was een onvergetelijke ervaring. Klim naar de top en je wordt beloond met fantastische uitzichten!

9,1
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
9 Locals
9 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
9 Klimaat
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reizen Peru

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Venezuela kenner
Sponsors