Tapen voor de perfecte lijnen

Tapen voor de perfecte lijnen

door Victorine Sandkuyl

Als we op vakantie gaan dan willen we allemaal zongebruind weer naar huis keren. Die bruine tint moet wel zo egaal mogelijk, want dat vinden we mooi. Het liefst zien we na een vakantie dus zo min mogelijk lijntjes van onze zwemkleding terug. In Brazilië denken ze daar heel anders over…

Ook hier willen ze graag zo bruin mogelijk worden. Maar de Braziliaanse dames willen juist wél dat je de afdruk van hun bikini ziet. Sterker nog, ze willen heel graag perfecte witte strepen op hun zongebruinde lichamen. En wat is volgens hen de makkelijkste manier om dit te creëren? Afplaktape gebruiken!

ZELF NAAR Brazilië?

Bekijk alle 56 reizen naar Brazilië

Afplaktape

Ja, je leest het goed, de nieuwste trend in Brazilië op het gebied van zonnen is het aftapen van je bikini op je eigen lichaam. Er is zelfs een speciale naam voor de witte afdruk op je lichaam: marquinha. Check snel de video onder dit artikel om te zien hoe dat afplakken precies in z'n werk gaat.

Wil jij dus niet opvallen op het beroemde strand van Copacabana in Rio de Janeiro, dan lijkt het erop dat je ook aan de afplaktape moet. Wij raden dit echter af, zorg dat je er juist lekker als jezelf uitziet tijdens je rondreis door Brazilië, dat voelt een stuk beter en is waarschijnlijk ook een stuk makkelijker!

Of je nu wel of niet aan de afplaktape gaat, Brazilië is sowieso de moeite waard om te bezoeken. Kijk hier voor de beste vliegtickets naar Rio de Janeiro en wie weet loop jij binnenkort zelf door deze gezellige stad!

Reizen Brazilië

Specialisten Brazilië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidAmerika.nl kenner
Sponsors