Amazonegebied
Like ons op Facebook

Reviews Amazonegebied

8,5
8,4 Algemene ervaring
9,0 Mooi
7,0 Bereikbaarheid
9,4 Wildlife
  • Aantal reviews: 5
  • Aantal waarderingen: 5

Een bijzondere ervaring rijker! (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Yvonne van der Mooren op 23 december 2018

De uitgestrekte Amazone is geweldig en veelzijdig. Ver weg van de bewoonde wereld waan je je een weg per boot door de ruige natuur en leef je tussen de wilde dieren. Vanuit een lodge maak je dagtocht op zoek naar roze dolfijnen, verschillende soorten apen, kaaimannen, vogels en meer!

8,3
8 Algemene ervaring
10 Mooi
5 Bereikbaarheid
10 Wildlife

Pluspunten Amazonegebied

  • diversiteit
  • wildleven
  • wildlife

Minpunten Amazonegebied

  • afgelegen
  • primitief
Ultieme tip: Een meerdaagse boottocht
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Amazing! (bezocht in maart 2018)

Review geschreven door Carla Dissel op 12 november 2018

Een geweldig natuurgebied met verschillende bewoners, kaaimannen, tarantula's, apen, ara's, slangen, vissen etc. Hele oude bomen en meertjes, de mooie Amazone en de geweldige mensen die er wonen en zich inzetten op het behoud van al dit schoons, adembenemende vergezichten en prachtige plekjes waar je heerlijk kunt relaxen en genieten van al dit moois! Wij moeten hier zuinig op zijn en goed verzorgen om dit te behouden voor onze kinderen en achterkleinkinderen!

Pluspunten Amazonegebied

  • Zeker betaalbaar

Minpunten Amazonegebied

  • Ligt ver weg
Ultieme tip: Ec0 Amazonica zet zich in om al dit moois te kunnen behouden, door er te verblijven wordt er met de opbrengst van alles gedaan voor het behoud hiervan! Een súper-ervaring!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Deep into the Amazone forests (bezocht in mei 2008)

Review geschreven door Frans PASSCHIER op 28 november 2017

Schitterende ongerepte natuur, mooie bestemming voor avonturiers en natuurliefhebbers met oprechte interesse voor de locale bevolking. De watertaxi nam ons mee op een vierdaagse trip over de rivieren van het noordelijke amazone gebied. Tijdens een tropische regenbui konden we schuilen in de paalwoning van deze amazone indianen.

8,3
9 Algemene ervaring
9 Mooi
6 Bereikbaarheid
9 Wildlife

Pluspunten Amazonegebied

  • natuur
  • ongerepte natuur
  • weinig toeristen door moeilijke toegankelijkheid
  • voor echte avonturiers

Minpunten Amazonegebied

  • insecten
  • malaria
Ultieme tip: Neem een rivierboot met gids om het noordelijke amazone gebied en haar inheemse volkeren te ontdekken!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Deep into the Amazone forests (bezocht in mei 2008)

Review geschreven door Frans PASSCHIER op 20 november 2017

We bezochten een klein dorpje, die je alleen per kleine rivierkayak kan bereiken, diep in het Amazone gebied. Na vier uur varen door de jungle over kleine riviertjes gingen we aan wal om te schuilen in de boomhut van de familie van deze twee broertjes.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Mooi
7 Bereikbaarheid
9 Wildlife

Pluspunten Amazonegebied

  • schitterende natuur
  • ongerepte natuur
  • weinig toeristen

Minpunten Amazonegebied

  • malaria
Ultieme tip: Ga er per boot of te voet op uit om de natuur en de jungle zo goed mogelijk te ervaren! (Maar ga niet alleen).
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Jungletour Amazone (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Dieke Folkeringa op 20 november 2017

De driedaagse jungletour was super. De guide wist veel over de omgeving en van overleven in de jungle. We sliepen in lokale dorpjes, wandelden naar watervallen en hebben zelfs onze eigen cacao gemaakt

Pluspunten Amazonegebied

  • Prachtige jungle
  • Amazon river

Minpunten Amazonegebied

  • Insecten
  • Dagtours
Ultieme tip: Hike door de Amazone (kies voor de driedaagse tour als je de tijd hebt- je verblijft in lokale dorpjes, kan zwemmen in de Amazone en ziet veel meer dan met de standaard dagtour)
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers
Waardering door Anne-Miek van Steenbergen op 01 jul. 2018
8,5

8

Algemene ervaring

9

Mooi

8

Bereikbaarheid

9

Wildlife
Waardering door Kees van der Linden op 29 jun. 2018
8,8

8

Algemene ervaring

8

Mooi

9

Bereikbaarheid

10

Wildlife
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Argentinië kenner
Sponsors